Ororlig anda, narvarande befinner sig 20 fragor att fororsak din dejt

Ororlig anda, narvarande befinner sig 20 fragor att fororsak din dejt

Oavsett forsavit ni befinner sig nybliven ensamstaende eller ager varit ute ino svangen ett fattning sa kan det stundtals existera svart att upptacka samtalsamnen saso forut dig samt din dejt narmare. Narvarande under hittar ni 20 fragor att fororsaka din dejt saso later ede bilda kanna varandra forbattrin: sam nog mot samt tillsamman avslojar annu mer emella raderna.

Det befinner sig dejtingappen Happn sasom har listat 20 fragor n kan fororsak din dejt: och dom fungerar identiska finemang om det ar forsta gangen ni traffa saso ifall ni age traffats ett fattning sam vill forkovr relationen. Alternativ hurs ej fraga hen markli it do allaredan nar ni chattar kungen Happn eller Tinder innan er ses?

– Sta?ll fra?gor sasom n sja?lv skulle amna fa?, a?ven om det finns vissa a?mnen sasom kan besta ka?nsliga sa? kan det ocksa? finnas fint att dra utav pla?stret samt fra?ga de dar a?nda?. Det a?r likval betydelsefullt att ta tillsamman sig att ett saker angslan kan aterkasta svaret, do?m ick din dejt fo?r flinkt. Ge epok at besked och lyssna minst oforandrad massor saso n sja?lv snacka, tipsar Marine Ravinet, Head of Trends pa? happn.

Narvarand befinner sig de 20 fragorna du kan stalla till din dejt!

1. Vill ni innehava na?got att dricka/a?ta? Tra?ffar n din dejt ute bo?r detta besta saken dar sja?lvklara fo?rsta fra?gan. Det visar att ni a?r omta?nksam.

2. Vad gjorde du i veckoslutet? Ganska nagon sjalvkla fra?ga andock svaret kan sannerligen bidra dej mer insyn a?n n antagande. Spenderade din dejt hela helgen inom soffan medans du sja?lv sprang 10 km, gick pa? nago brunch tillsammans va?nner samt lagade fodoamne till familjen?

3. Vartha titta du dig sja?lv om fem a?r? Planer pa? att utvandra alternativ bo?rja studera? Na?got saso kan finnas viktigt att linjera med en blivande kompanjon.

4. Vilken forhalland inneha du mot din familj? En persons forhalland mot sin att kan avslo?ja nagon oskadd bit. A?r det en morsgris ni har framfo?r de? Eller en individ sasom antagligen ingalunda gilla familjetid?

5. Digga du ditt arbetsplats? Svaret kommer att indikera vilken personlighetstyp den du dejtar a?r. A?r det nago person sasom brinner fo?r sitt arbetsuppgift eller na?gon sasom jobbar fo?r att klara av leva?

6. Vilken cirka it musik lyssnar n pa?? Nagon fra?ga sasom kan framstalla atskillig intressanta fo?ljdfra?gor. Hur kommer det sig att personen lyssnar pa? hygglig detta? Inneha hen ga?tt pa? na?gon minnesva?rd spelnin?

Ororlig and? Har befinner si 20 fragor att fororsak din dejt

7. Va ino livet ka?nner du dej mest tacksam fo?r? Nago fra?ga som ger mo?jlighet att bera?tta na?got mer djup forsavitt en person.

8. Va a?r n mest stolt o?ver? Korrekt sasom forra fra?ga skanke denna mo?jlighet att bera?tta om na?got sasom fo?rhoppningsvis ligger djupare a?n ytliga fra?gor.

11. Na?r gra?t du senast? Undersok underbe saso fa?r din dejt att bliv bedrovad: eller varje det nog na?got som gjorde att hen bo?rjade gra?ta av lycka?

12. Vem a?r din fo?rebild? A?r det nagon ka?ndis, morsa, pappsen alternativt na?gon som arbetar ino likadan bransch? Vem kar ser upp mo kan fo?rklara massor av ens person.

13. Vilken TV-serie stra?ckkollade ni senast? Ett la?ttare fra?ga som skanker mo?jlighet till overlaggning. Ager d sett dito serier alternativ kan tipsa varandra ifall andra serier?

14. Va la?gger n ono?digt kopiost klover pa?? Finns det kanske na?got som hen ga?rna unnar sig sasom a?r lite dyrare? Antagligen nago intress som samtalet kan snurra fortsattningsvi pa??

15. Ifall n fick a hur fungerar slavisk postorder brudplatser?ndra na?got inom din uppva?xt, underben skulle det existera? Nago riktig samtalso?ppnare fo?r att la?ra ka?nna varandras histori samt uppva?xt.

16. Forsavit du vann 10 miljoner kronor, baksida av underben skulle n go?ra da?? Det a?r hela tiden festligt att prata forsavit eventuell valstand. Ager du eventuellt synonym fotografi fran hur du skulle fo?rvalta pengarna?

18. Underben a?r saken dar ba?sta semesterresan du gjort? A?ven forsavitt olika semesterplaner icke a?r ett deal-breaker sa? kan det finnas betydelsefull fo?r den ressugne att vilja tra?ffa na?gon som uppskattar att expedition. A?ven vilken genre bruten fard sasom fo?redras a?r betydelsefull, na?gon sasom mest vill softa pa? stranden ganska ej har dito vision pa? resor saso nagon a?ventyrare saso fo?redrar skidresor samt vandring.

19. Ifall ni enkom skulle fa? a?ta ett matra?tt resten av ditt leverne, vilken skulle det besta? Nago komisk fra?ga da?r ni kan diskutera epok skild votering och uppmuntra svaret.

20. Baksida av underben fa?r dej att asgarva? La?r ka?nna din dejts skamtlynne, age du dito? Alternativt kan handa sa? pass olika att det kan blir e hej?

About Author


admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *