Facebook Dating, den nya konkurrent Tinder, befinner si genast oppen inom Spanien [2023]

Facebook Dating, den nya konkurrent Tinder, befinner si genast oppen inom Spanien [2023]

Facebook-dating, Facebook-dejtingsapplikationen som kommer att tavla med andra appar sasom Tinder, befinner sig omedelbart allman i Spanien. Foretaget nedanfor kabel av terrang Zuckerberg har officiellt meddelat sin ankomst mo flera europeiska lander, varav det spanska nationella territoriet. Det borde namnas att Facebook Dating befinner si DRM-skyddat, odl att kan ej latsas in monitor alternativt greppa skarmdumpar.

Darfor at veta njuta itu saken dar narvarand nya tjansten plikt ni enkom betrakta till att hava Facebook-appen uppdaterad, alldenstund det icke ar en applikation ino sig och icke nar det huvudsakliga sociala natverket separat utan befinner si nagon del av saken dar. Dartill ar det bara de sasom prenumererar kungen tjansten saso kan betrakta din profil.

Hurdan herre aktiverar Facebook Dating

Vill kar aktivera facebook dejting Du vara tvunge folja ett serie moment som ar mycket rappa samt enkla, skada saso vi kommer att forklar nedan sa att ni ej age nagra misstro nar n gor det:

Frams och huvudsak maste du inleda facebook-appen sam skrida mo installningar, stav vilken du vara tvungen klicka kungen ikonen pro tre horisontella rander.

Via att skapa det kommer du att bege sig mo matsede ino appen, darborta n kommer att kika hurdan bland all tillgangliga val finns tv, vilket utspelar forsavit det alternativ sasom du vara tvungen trycka pa, som framgar itu darnast bild:

Nar n klickar pa tandem stav etta gangen titta du att e valkomstfonster visas mirake rubriken «Hitta nago love sasom matcha dig«, typ ett text sasom indikerar att appen ej kommer att inrada dej stav dina Facebook-vanner ino tv alternativt beratta de dar forsavit att ni ager gatt tillsamman. Mirakel denna skrif hittar du en torftig tillsammans texten mirake en purpurrod historia igangsattande, vilket befinner sig det du bor klicka gallande:

Efter att innehav klickat villi borjan n hittar nagon langa kli sasom leder de till att utbilda dej om do skilda standarderna for tjansten, utover att na en sida av vilken n kan konfigurera olika installningar stav din imag, darborta som vanlig de uppgifter sasom n inneha lamnat ino din Facebook konto kommer att visas men saso n kan andra eller eliminera odl att de ick visas, tillsammans sarfall stav namn och alder.

Nar ni ager konfigurerat denna synpunkt kommer appen att fraga dig Vem vill du kunna?, darborta n plikt uts emellan kvinns, karlar sam all. Gallande det har metod kommer ni att vet hitta det lampligaste alternativet. Postum ditt val och godkannande fran anvandarvillkoren hittar ni nago pur be om nagot: Vad letar du efter. Detta kommer att traffa inom profilen mot tva, och du kommer att veta valja allihopa de valmojlighe sasom motsvarar dina onskemal, exempelvis: kommunicera, vanskap, nagot informellt, stabilt proportion, jag foredrar att ick besvara.

Kommande kli inom guiden stav Facebook Dating-installningar kommer att undran de Aktivera lokationstjanster. Detta behovs itu appen darfor at visa propa nara dej. Postumt att innehava fortsatt kommer saken da att be de att bidraga nodvandiga behorigheter gallande din mobiltelefon sam saken dar kommer att lotsa dej din placering.

Nar det ha ar tydligt befinner si det dags att fortga fylla inom vagledning sasom ni vara tvungen namna hurda lang ar du, vad jobbar ni inom, forsavit du ager barn, din utbildningsniva, din college, din hogskola, ditt institut, forsavit n roker, forsavitt ni dricker, de tungoma ni talar sam kort sasom du vill begagna till slu kommer ett sista ruta opp darbort n kan granska din vagledning eller klicka dej vidare faststalla.

Nar du age gjort det titta du ifall ni vill innehava ett forhandsgranska din imag, sa att n kan andra saken dar, vare sig det befinner si somliga varden, addera e fotografi alternativt placera nago presentation. A det ogonblicket behover n endast vanta kungen att proposition fran personer inom ditt distrikt ska visas forut dig. Det befinner si genomforbart att ingen kommer att visas forut de fortfarand, ehuru ifall n icke bor i stora grupper av persone, ar det ganska att massa fran de dar fortfarande ej inneha bilda e konto i saken dar narvarande tjansten, som lanserades stav enkom nagra dagar darefter inom Spanien.

Hur herre anvander Facebook-par

Nar ni age bilda din image och borjat mottaga ide hittar ni ett mekanik som liknar saken dar allma dejtingsapplikationer. Nar ett framkomlig kandidat alternativt aspiran dyker upp for de kommer du att innehava tillfalle att ge «som»Till din imag igenom att klicka villi hjartat eller X forsavitt n ej diggar det.

Ino sin framtoning, utover att betrakta deras vagledning sam foton, kommer de att visa dej fakta forsavit do handelser sam grupper som n ager gemensamt, nagot som kan hjalpa dig att inlara dej mer ifall deras smak. Nar ett pa manniskor digga varandra visas nago avisering villig skarmen och tillat dom att skifta mo nago chattlage dar det befinner si genomforbart att dra igang en samta igeno skrif alternativt a videosamtal.

Du kan ocksa bifoga din parprofil a fodr med dina bilder fran Facebook samt Instagram, vilket stoder dina https://kissbrides.com/sv/asianbeautydating-recension/ mojliga “erovringar” att tillverka mer fakta om dej. Villi synonym taktik later appen dig likas alstra ett liga flikar villig din image som svarar villi fragor forsavit dig sol darfor at ge mer information mot andra personer.

Inom allmanhet befinner si det en dateringsapplikation saso liknar Tinder eller andra saso age nagon snarlika ingrepp, aven om herre tvungen erinra att en fran dess framsta styrkor befinner si att behover icke installera ett ovrigt dagordning, skad det befinner si alldeles integrerat i Facebook, vilket befinner sig nago enorm fordel bade stav det stora antalet konsument sasom kan konsumera det samt sta det enkla faktumet att hushalla svangrum pa terminalen.

Vi vara tvunge se framgangen tillsammans denna applikation sam ifall det faktiskt blir en valmojlighet mot Tinder sasom lyckas snara intresset for odla otaliga persone som saken dar ovannamnda appen har uppnatt, vilket befinner si nagon utav do stora referenserna i varlden bruten dejtingsapplikationer., sarskilt bland do yngsta. Just nu aterstar det enkom att avvakt kungen att valkomna de dar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *